"АБ ОЙЛ" ООД

Фирма "АБ Ойл" ООД е създадена с основна дейност търговия на моторни и трансмисионни масла от марките Castrol и ELF, както също внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла  GlobalRacingOil (GRO).

"АБ Ойл" ООД осигурява безплатни и навременни доставки до своите клиенти, благодарение на собствен автопарк. Фирмата разполага с квалифициран и професионално подготвен търговски и логистичен екип, който организира дистрибуцията и продажбите на продуктите в цялата страна.

GRO е марка на смазочни материали и поддръжка на маркови продукти за автомобилната индустрия. Компанията е със седалище в Сант Андреу де ла Барка,провинция Барселона-Испания.

Марката GRO е на пазара вече 90 години и се продава изключително добре в Испания, Португалия, Италия, Холандия, Германия, Австрия, Швейцария и др.страни от Източна Европа, в Бразилия, Австралия, Нова Зенландия и цяла Южна Америка.

GRO е технически спонсор във всички дисциплини на мотор и мотоциклет-GAS GAS, в картинг състезания-Metrakit и Kart-2,                в рали-Dakar, в формула-Europe (спонсор на Lamborghini) и във водните спортове-Nautica.

Девизът на GRO е “Keeping Things Moving!”- (Поддържаме движението).

Смазочните продукти на GRO осигуряват максимална защита на двигателя при всякакви климатични и експлоатационни условия и значително намаляване разхода на гориво.